10:49 PM

Kaedah Pembayaran

Kaedah Pembayaran

Sehingga kini kami hanya menggunakan dua akaun sahaja iaitu maybank dan bank islam. Insyaallah dalam sedikit masa lagi kami akan mempelbagaikan bank untuk proses pembayaran saudara/i. Kami mohon maaf di atas kesulitan ini. Terima kasih.

Untuk mendapatkan respon yang segera bank islam adalah lebih baik kerana apabila saudara/i bank in wang  maka kami akan mendapat sms dari bank tersebut. Dengan ini saudara/i mendapat pengesahan segera tentang pembayaran yang telah dibuat.

Jika pembayaran menggunakan internet banking anda boleh copy statment penbayaran dan paste dalam email saudara/i dan send kepada kami (penawarasli@gmail.com) untuk dibuat pengesahan dengan membandingkan data yang ada pada kami supaya membolehkan kami menguruskan peroses penghantaran produk kepada saudara/i. Atau copy dan paste rekod transaksi yang terpapar pada skerin komputer saudara/i kedalam kotak rekod transaksi pembayaran yang terdapat di dalam PEMBELIAN PRODUK

Jika saudara/i menbuat pembayaran di mesin ATM maka slip yang keluar dari mesin tersebut hendaklah si scan dan emailkan kepada kami seperti alamat di atas.

Seandainya menjadi kesulitan saudara/i bolehlah sms kepada kami di nombor  013 206 6629 dengan memasukkan nama bank, no transaksi, tarikh, masa dan jumlah bayaran. Atau bagi akaun maybank apabila berlaku sesuatu transaksi biasanya server bank akan menghantar pengesahan melalui sms kepada saudara/i, maka fowardkan sms tersebut kepada kami di nombor yang tertera diatas  sebagai bukti bahawa pembayaran telah dibuat oleh saudara/i.


Maybank - no. akaun 153010087308 atas  nama: Nik Hassan bin Nik Pa@Nik Par
Bank Islam - no. akaun 03027020230524 atas nama: Nik Hassan bin Nik Pa @ Nik Par